Saturday, January 22, 2011

Whats next?

Küsimus ise on väga lihtne. Kallid lugejad,millest sooviksite et kirjutaksin? Sooviksin teada,mis teid huvitab,sest hetkel on pea tühi mis tühi. Aga jäägem siiski iluteemale:)
Jään ootama!  E.

VASTUS LISAGE KOMENTAARIDESSE!




3 comments:

  1. Mina tahaksin lugeda või pigem vaadata pilte su enda maniküürist.Lisaks huvitaks mind, kuidas sa enda juuste eest hoolitsed? Millised tooteid selleks kasutad, mis hinnaklassis need on ja mida neist teistele julged soovitada.

    Jõudu kirjutamisel :).

    http://kaunitarimotted.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Mina loeks hea meelega moesoovitusi inimestele, kes liiguvad talvel väljas jala. St et kogu kupatus peaks olema soe ja välistatud oleks igasugused retuus/sukk-miniseelik ja f*ck-me saapa kombinatsioonid. :)
    Eesti moeblogijad võiksid veidi arvestada me kliimaga ja rahvale khm, tervislikumaid eeskujusid seada. Ma tean, raske on olla stiilne, kui näed välja nagu kubujuss - aga ehk on siiski võimalik miskit kombineerida?
    Suured tänud juba ette,
    Liis

    PS! Sama asja peaks ka fornale kirjutama, too otsis ka alles äsja inspiratsiooni...

    ReplyDelete
  3. Samas, LiisK, see on pigem ikka ilublogi.
    Mina tahaksin lugeda ilmselt sellest, milline on su igapäevane ilurutiin, millised on olnud sinu kõige hullemad ilukatsetused või tooted, kas sa oled viimati käinud uues salongis, spas vms, millised on olnud sinu mitte just kõige targemad valikud poes. Võiksid ka kirjutada nn product-reviews ehk valida mingi ilutoode ja seda kommenteerida.
    Edu sulle!

    S.

    ReplyDelete