Thursday, November 11, 2010

THE make up artist- Pat McGrath



Pat McGrath on üks jumestuskunstnikke,kes on mulle meeldinud alates sellest ajast kui ma ilumaailma  vastu  huvi hakkasin tundma. Tema tehtud  jumestused moeshowdel ja ajakirjades on alati nii inspireerivad ja imekaunid. Teda on mitmel korral ajakiri VOGUE nimetanud maailma mõjuvõimsamaks meigikunstnikuks. Võib öelda et ta on moemaailmas kõige tahetum nimi. Ta on koostööd teinud selliste maailmakuulsate brändidega nagu  Versace,Balenciaga,Roberto Cavalli,Mulberry,Dolce&Gabbana,Calvin Klein,Stella McCartney,Prada,Louis Vuitton,YSL ja Lanvin. Ta on ka loovjuhiks  Cover Girlile,Max Factorile,Giorgio Armanile  ning hiljuti loodud Dolce&Gabbana meigifirmale.

Kuid tema loovad jumestused peaksid rääkima enda eest :

                                                

                                                              













Jumestamas Gisele Bündcheni ja Naomi Campbelli


3 comments:

  1. Jaaa, nõustun täiesti. Eriti see esimene pilt Lily Donaldsonist. Mõnikord, kui on tehtud suitsusilm koos nude või roosakat tooni huultega, siis näeb kuidagi odavavõitu välja, aga see jumestus on lihtsalt I-M-E-I-L-U-S ja täiesti kantav ka veel.
    Muide sul on täitsa asjalik ilublogi. Varem olen lugenud ainult välismaiseid blogisid, sest mulle tundusid need eestimaised blogid, mille üles suutsin leida, mitte eriti asjalikud. Loodan, et jätkad samas vaimus!

    S.

    ReplyDelete
  2. Nõustun suitsusilma jutuga. See on jumestus,millega on väga kerge üle piiri minna,kui ei hajuta korralikult või kui kanda liiga heledat huulepulka. Aga sellised profid nagu Pat Mcgrath ja teised suurepärased jumestuskunstnikud oskavad vist iga jumestuse muuta vastupandamatult ilusaks ja šikiks.
    Suur tänu komplimendi eest! Eks ma ikka katsun jätkata samas vaimus,kui just aega kuskile helikiirusel ei kao või laiskus võimust võta :)

    ReplyDelete